Privacy verklaring

Privacyverklaring Innerluck

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met jouw persoonlijke en bedrijfsmatige gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid. Je gegevens worden nooit aan derden verkocht en/of verstrekt. Uitzonderingen hierop worden in deze verklaring vermeld.

Innerluck
Petra van Vliet 

Lisplein 13
3037 AR Rotterdam
KvK: 62331728

Welke gegevens verzamelt Innerluck

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis (online) dienst, workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor een van mijn producten en/of diensten wordt gevraagd je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen die gegevens die door jezelf aan mij zijn verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat- en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • KvK-nummer
  • BTW-nummer

Met welk doel gebruik ik persoonsgegevens

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven. Ik doe dit alleen met de gegevens die ik heb gekregen via het aanmelden voor mijn nieuwsbrief, het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen.
  • De contactgegevens die je invult voor een offerteaanvraag of contactformulier, worden gebruikt om een offerte te maken en/of de contactaanvraag te beantwoorden. Ik sla deze gegevens op in het lokale CRM-systeemop mijn computer en gebruik deze om de betreffende (aan)vraag te beantwoorden.
  • Klantgegevens en de antwoorden die je hebt gegeven bij het invullen van een van de Neethling Brain Instruments ® worden gebruikt voor de levering van de dienst en alle direct daaraan verbonden activiteiten, zoals facturering.
  • Voor het opmaken van de jaarrekening en het doen van aangifte bij de Dienst Belastingen hebben ook de administratie- en belastingadviseur inzage in de financiële klantgegevens.

Tracking

Your Hosting BV, het bedrijf dat mijn website host, houdt de statistieken bij van het websitebezoek. Deze gegevens zijn met ingang van 25 mei 2018 niet langer terug te leiden naar het IP-adres van de bezoeker. Op basis van deze gegevens optimaliseer ik mijn marketing.

MailChimp, het e-mailmarketingsysteem dat ik gebruik, houdt in opdracht van mij de statistieken bij van het aantal maal dat de nieuwsbrief door de abonnee is geopend en dat er op externe links is geklikt. Op basis van deze gegevens optimaliseer ik mijn e-mailmarketing.

Bewaren van persoonsgegevens

Wanneer je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief is het altijd mogelijk je uit te schrijven via de link onderaan het bericht. Of door contact met mij op te nemen. Doe je het zelf dan word je e-mailadres meteen uit het bestand verwijderd. Vraag je het aan mij dan gebeurt het binnen uiterlijk vier weken.
Je persoonsgegevens die je hebt verstrekt bij het inschrijven van de nieuwsbrief worden opgeslagen in mijn e-mailsysteem, op de servers van MailChimp. De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier.

Heb je gegevens verstrekt voor een offerteaanvraag of via het contactformulier, en vloeit er geen zakelijke overeenkomst uit voort dan worden de verstrekte gegevens uit mijn CRM-/computersysteem verwijderd, binnen drie maanden nadat helder is dat we geen zaken doen.

De Neethling Brain Instruments ® worden verwerkt op de servers van Solutionsfinding Pty Ltd. The NBI House in Pretoria 0081, in Zuid-Afrika. De Privacyverklaring en -beoordeling kun je bij mij opvragen.

Mijn gratis e-books en andere downloads staan opgeslagen bij Dropbox. Meer informatie over het privacybeleid van Dropbox vind je hier.

Om aan de wettelijke bedrijfsadministratieverplichtingen te voldoen bewaar ik de hiervoor relevante gegevens tenminste 7 jaar in mijn boekhoud- en CRM-systeem. Binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichtingen worden deze verwijderd.

De back-up van de (klant)gegevens op mijn computer wordt gedaan door Crashplan. De servers van Crashplan, deze zijn onderdeel van Code42 Software, Inc. in the United States. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van Crashplan/Code 42 vind je hier.

Beveiliging persoonsgegevens

Om het verkeer van persoonsgegevens op de website te beveiligen tegen verlies en andere vormen van onrechtmatige verwerkingen, is op mijn website een SSL-certificaat geïnstalleerd. Om de lokale gegevens op mijn apparatuur te beveiligen, werk ik met veilige wachtwoorden, firewalls, antivirus- en antimalsoftware. Ook worden noodzakelijke updates uitgevoerd.

Links

Op mijn website tref je links aan naar externe websites. Het kan zijn dat deze websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik je voor deze cookies naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Rechten

Je hebt altijd het recht de toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken. Ik zal hierna je gegevens niet meer gebruiken en waar nodig te wissen. Dit geldt uiteraard niet voor de gegevens die ik nodig heb voor de wettelijke bedrijfsadministratieve verplichtingen.

Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van je verwerk, kun je contact met me opnemen om deze gegevens in te zien.

Als jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, kun je mij schriftelijk vragen de gegevens te wijzigen of aan te vullen. Bovendien heb je het recht op het overdraagbaar maken en het overdragen van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je schriftelijk contact met me opnemen. Dat geldt ook als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn, of dat er aanwijzingen van misbruik zijn.

Ik neem zo snel als mogelijk, en uiterlijk binnen vier weken, je verzoek in behandeling. Onder schriftelijk wordt verstaan per e-mail. Mijn e-mailadres is: info@marianneroelofs.nl.

Ook heb je het recht een klacht in te dienen over de verwerking bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Ik behoud altijd het recht mijn privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen zijn van kracht op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding. Ik raad je aan regelmatig mijn privacyverklaring te lezen zodat je volledig op de hoogte bent.

30 juli 2020