ONLINE WORKSHOP

BEWUST ZIJN VAN JE PURPOSE

Online Workshop – Bewust zijn van je purpose

Je hebt een sterk innerlijk kompas. Je voelt intuitief aan wat een situatie of iemand nodig heeft. Je legt makkelijk verbanden en komt op plekken waar je van waarde kunt zijn. Je overziet het geheel waardoor je snel een verschil kan maken.

Althans..

Je weet dat je dit kunt. En soms raak je helemaal leeg. Ben je kwijt waar je het allemaal voor doet, wat je intenties zijn. Je twijfelt en saboteert jezelf; kan ik het wel echt, ik ben toch niet goed genoeg, wie zit er nou op mij te wachten of zie je wel…

Vaak is de reis die je hebt afgelegd om te komen waar je bent niet voor niets  geweest. Het heeft je juist op plekken gebracht waar jij waarde kunt toevoegen.

Maar hoe dan en wat dan? Op zulke momenten weet je het effe niet meer.

 

In deze Online workshop – bewust zijn van je purpose maak je kennis met gelijkgestemenden die ook een rol te spelen hebben en op zoek zijn naar hun ‘ware noorden’.

Samen gaan we via systemisch werk op onderzoek uit naar jouw intentie en individuele purpose. We ontdekken welke rol je te spelen hebt in je familie, project, community, organisatie of in de wereld. Zodat je je tijd en energie gericht kunt inzetten om jouw grootste bijdrage te leveren. Zodat jij je innerlijke kompas moeiteloos gericht kunt houden op jouw ‘ware noorden’.

 

Datum

  • 22 juli (laatste sessie voor de zomer)
}

Tijd

  • 15:00 – 18:00 (22 juli)

Locatie

Online via Zoom

Prijs

77 € inclusief BTW

R

Boeken

  • 22 juli

Referentie

Hoewel het mij in eerste instantie ingewikkeld leek om mijn purpose te ontdekken, was het, dankzij de hulp van Petra vlot duidelijk wat mijn intentie is. En vandaaruit lijken de puzzelstukjes als vanzelf in elkaar te vallen: op mijn pad komen ‘ineens’ precies díe kansen die bijdragen aan het vervullen van mijn droom, mijn purpose’.

‘Het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven dat ik weet wat mijn missie is en dát werkt als een katalysator om stappen te zetten in de richting van mijn purpose’.

Regina Nijhuis – Schrage, HR adviseur bij TrueLime

Wanneer

Laatste sessie voor de zomer:

  • Donderdag 22 juli 15:00-18:00 uur

Waar

We werken met minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers via een online zoom-verbinding.

Investering

De investering voor deze workshop bedraagt € 77,00 incl. BTW.